Tréningek mindenkinek.

A kommunikáció hatalom. Számtalan helyzet legfontosabb aspektusa a kommunikáció, ami meghatározza sikerességünket. Csoportos tréningjeinken Téged is hatalmába kerít a kommunikáció! Változatos témákkal, gyakorlati képzéssel, az élet több területéről érkező szakemberekkel készítünk fel mindenkit azokra a várt és váratlan szituációkra, amelyekben a kommunikáció hatalma segíthet érvényesülni, jól teljesíteni. Légy Te is sikeres az interperszonális helyzetekben, vegyél részt a GAP-tréningeken!

 

 

Amit érdemes tudnod:

Vezető trénerünk Kárász Róbert kommunikációs szakember, újságíró, televíziós személyiség. Közel egy évtizede foglalkozik médiatréningekkel és PR tanácsadással. Számtalan CSR program ötletgazdája és megvalósítója. Mellette újságírók, televíziós műsorvezetők, pszichológusok, PR- és kommunikációs szakemberek, színészek kalauzolnak a kommunikáció világában.
Az ár tartalmazza a részvételt az egész napos tréningen, emellett biztosítjuk nektek az előadások kivonatát, valamint kávét és sós süteményeket az előadások között.

Társadalmilag felelős cégként fontosnak tartjuk, hogy tréningjeinket egy olyan helyszínen rendezzük meg, ahol egy fontos ügyet támogathatunk. Tréningjeink helyszíne a Premier Kultcafé, Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális tere, ahol fogyatékossággal élők is dolgoznak.

Ha értesülni szeretnél nyílt tréningjeink időpontjáról, iratkozz fel a hírlevélre!

 

Back to Top