Tréningek minden igényre.

 

Tréningjeink hatékonyságának és eredményességének kulcsa a több évtizedes tapasztalat nyújtotta szakértelem. Egyéni és kiscsoportos tréningjeinket ajánljuk mindenkinek, aki professzionális kommunikátorrá és előadóvá szeretne válni. Ügyfeleink igényeit személyes konzultáció keretében mérjük fel, hogy tréningjeinket minden esetben partnereink céljának megfelelően tudjuk felépíteni. Vezető trénerünk Kárász Róbert televíziós műsorvezető, újságíró. Közel egy évtizede foglalkozik médiatréningekkel és PR tanácsadással.
A kommunikáció hatalom. Számtalan helyzet legfontosabb aspektusa a kommunikáció, ami meghatározza sikerességünket. A kommunikációs készség pedig fejleszthető.

Egyedi tréningjeinken:

  • Mindenkivel a saját analízise alapján a legfontosabb fejlesztendő területekre koncentrálva dolgozunk.
  • Előre megírt, tankönyvbeli sablonok helyett vezető trénerünk személyre szabottan a Te erősségeidre és gyengeségeidre alapozva építi fel a tréning struktúráját, gyakorlatait.
  • A csoportos vagy nyílt tréninggel szemben itt nem kell igazodnod a csoport többi tagjához, saját tempódban tudsz haladni, így a lehető leghatásosabb és leggyorsabb a fejlődés.
  • A személyre szabott gyakorlati feladatok nemcsak a tréning időtartama alatt végezhetőek, hanem a későbbiekben, egyénileg is gyakorolhatóak.
  • Nemcsak a hatékony kommunikációt tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan építsd fel saját “brandedet”.
  • A gyakorlatokról videofelvételt készítünk, amelyet közösen visszanézünk és pontról-pontra elemezzük ki.

Kérj árajánlatot a kommunikacio@gapmedia.hu e-mail címen vagy az alábbi űrlap kitöltésével!

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

 

Back to Top